Werkwijze

Degroote werkwijze - stap 1 kennismaking

#1 Kennismaking

In een eerste verkennend gesprek staan uw wensen en verwachtingen centraal. Deze vormen de basis voor de opstart van uw project. Elke realisatie wordt uitgewerkt van A tot Z waardoor wij streven naar het perfecte plaatje dat bij u past.

Degroote werkwijze - stap 2 voorontwerp

#2 Voorontwerp

In een eerste fase wordt een voorontwerp opgemaakt. Dit door middel van 2D plannen en 3D visualisaties. Op deze manier kan u zich een eerste beeld vormen van uw project. Wij houden hierbij rekening met uw persoonlijke wensen, noden en budget.

Degroote werkwijze - stap 3 bouwaanvraag

#3 Bouwaanvraag

Voordat de effectieve werken van start kunnen gaan dient u te beschikken over een bouwvergunning. Hiervoor wordt een volledig dossier opgemaakt en ingediend via het omgevingsloket. Indien uw project enkel interieurwerken omvat kan deze stap worden overgeslagen.

Degroote werkwijze - stap 4 aanbesteding

#4 Aanbesteding

Voor de uitvoering van de werken kan u ofwel zelf de handen uit de mouwen steken of begeleiden wij u in de zoektocht naar de geschikte aannemers. In deze fase worden de uitvoeringsplannen opgemaakt en aangevuld met de nodige technische details en informatie.

Degroote werkwijze - stap 5 Werfco├Ârdinatie

#5 Werfopvolging

Tijdens de uitvoering van de werken kan u ons regelmatig terugvinden op de werf.
Er worden vergaderingen ingepland met de betreffende uitvoerders en bouwheer om alles vlot te laten verlopen.

Degroote werkwijze - stap 6 oplevering

#6 Oplevering

Na afloop van alle werken wordt een laatste samenkomst georganiseerd. Tijdens deze voorlopige oplevering worden alle onvolkomenheden genoteerd en doorgegeven aan de betreffende partijen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw project volledig afgewerkt is en u er ten volle kan van genieten.

Samen je project bespreken?

Heeft u plannen om uw woning te (ver)bouwen of wenst u een nieuw interieur?
Neem dan zeker contact met ons op om een eerste kenninsmakingsgesprek in te plannen.